Over ons

Sinds april 2015 is er een intergemeentelijk samenwerkingsverband 'Drugpunt Assenede - Evergem'. We willen de hele bevolking verantwoord leren omgaan met genotsmiddelen en zo vroeg mogelijk hulp bieden bij problemen die het gevolg zijn van gebruik.

Drugpunt is de intergemeentelijke preventiedienst van de politiezone Assenede - Evergem, waarbinnen vzw De Kiem de preventiewerker levert. Inhoudelijk wordt Drugpunt aangestuurd door een beheerscomité. 

Laura Leroux is preventiewerker van Drugpunt Assenede - Evergem. Laura werkt halftijds voor de politiezone Assenede - Evergem.

De Kiem is een toonaangevende organisatie binnen de drughulpverlening in Vlaanderen. De Kiem  www.dekiem.be heeft een residentieel programma voor drugverslaafden en hun omgeving te Gavere en ambulante centra te Gent, Ronse en Geraardsbergen. Jo Thienpont is de verantwoordelijke van de ambulante werking van de Kiem vzw, Drugpunt Assenede - Evergem is hier onderdeel van.

Foutmelding

Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1369 van /home2/webspotb/public_html/domains/drugpunt/includes/bootstrap.inc).