Tournée Minérale

Tournée Minérale: een maand zonder alcohol

De Druglijn en Stichting tegen Kanker slaan opnieuw de handen in elkaar voor de nieuwe sensibiliseringscampagne 'Tournée Minérale'. De campagne roept alle Belgen op om in februari 2018 alcohol een maand lang af te zweren.

Deelnemers drinken nog steeds minder alcohol

Tournée Minérale was vorig jaar een overdonderend succes: meer dan 120.000 Belgen dronken een maand lang geen alcohol. Uit een onderzoek van de UGent blijkt nu dat de deelnemers een half jaar na datum hun alcoholgewoontes nog steeds aangepast hebben. VAD/De DrugLijn en Stichting tegen Kanker, de organisatoren van de campagne, kijken dan ook enthousiast uit naar de tweede editie. De aanloop naar februari 2018 is alvast ingezet met de lancering van de vernieuwde website met enkele nieuwigheden, zoals de Challenge a Friend-module.

Schreeuw van de daken dat je meedoet...

Een maand lang aan de verleiding weerstaan is een hele klus. Met steun van je familie, vrienden of collega's lukt dat veel beter. Vertel daarom iedereen over de uitdaging. Daag hen uit mee te doen, moedig elkaar aan en hou samen vol.
Wie daag jij uit om 1 maand geen alcohol te drinken?

... of schrijf je in als groep

Je kan ook je bedrijf, je sportclub, je vriendengroep... als team inschrijven. Zo bewijs je samen dat je geen alcohol nodig hebt om plezier te maken. En een lekker alcoholvrij alternatief bereiden is leuker als iedereen ervan drinkt! Je zal zien, samen gaat het stukken gemakkelijker.

Gaan jullie mee de uitdaging aan?
Schrijf je nu in!

Meer info over:
Middel: 
Sector: