Feestwijzer

Drugpunt SMAK biedt binnen het concept "Feestwijzer" ondersteuning aan organisatoren van fuiven en evenementen in de regio Aalter/Knesselare.

Enerzijds geven we advies over de huidige alcohol- en rookwetgeving en tips aan organisatoren hoe ze hier in de praktijk best mee kunnen omgaan. Dit adviesmoment is structureel ingebed tijdens de coördinatievergadering die georganiseerd wordt door de gemeente. Indien er geen coördinatievergadering gepland is voor uw evenement, kan u steeds op eigen initiatief contact opnemen met ons.

Anderzijds stellen wij een aantal ondersteunende materialen ter beschikking die u kunnen helpen om tijdens uw evenement de alcohol- en rookwetgeving goed na te leven. Het gebruik van deze materialen is volledig gratis.

Hier vindt u een lijst van de beschikbare materialen en meer informatie over de praktische afspraken rond aanvragen en terugbrengen van het materiaal.

 

Foutmelding

Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1369 van /home2/webspotb/public_html/domains/drugpunt/includes/bootstrap.inc).